Gå till innehåll

it-south

Obama hade inga offentliga händelser som planerades under hans 11 dagars semester, och aides sa att han planerade att spendera mycket av sin tid på det lyxiga oceanfronthemmet som hans familj hyrde i Kailua. it-south Han är lika mycket som angelägen att spendera tid där han växte upp med sin familj och att se sin syster', sade White House presssekreterare Robert Gibbs. kamagra pris Obamas halvsyster, Maya Soetoro Ng, och hennes familj bor på Oahu.https://www.it-south.se Presidenten planerade att besöka flera barndomsvänner medan han var på ön, och han blev också med på semester av Chicago-vännerna Marty Nesbitt och Eric Whitaker.På presidentens läsning semesterläsningslista: 'President Reagan: Rollen i en livstid', Lou Cannons biografi om den republikanska presidenten. https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil Presidentens semester vann inte alls vila och avkoppling. Han skulle dagligen informeras av rådgivare och han planerade också att spendera tid på att arbeta med sin unionsadress, som planeras i januari, och läsa en personalrevision som sammanställdes av den tillfälliga chefen för personal Pete Rouse.

kamagra 100 mg
kamagra 100 mg
kamagra farmacia
kamagra farmacia

Obama anlände hit strax före midnatt onsdag efter att ha tryckt tillbaka sin planerade lördagens avgång för att stanna i Washington medan lagstiftare sätter in sin lagstiftningssession. kamagra flashback Han började sin semester på en hög anteckning, som hade säkrat segrar om ett kärnvapenavtal med Ryssland och upphävandet av förbudet mot öppet homosexuella tjänstemän. https://www.it-south.se Han slog också en överenskommelse med republikanska lagstiftare för att tillåta skattesänkningar för alla inkomstinkomster att fortsätta, en kompromiss som gjorde vissa liberaler arg.Innan hon gick ut för Hawaii höll presidenten en presskonferens som lät som en segeromgång, rapporterar CBS News korrespondent Chip Reid.Mr Obama sade att resultatet av en postelektion session av kongressen visar 'vi är inte dömda till oändliga gridlock.it-south Han beskrev sex veckors lame duck session som 'en säsong av framsteg för det amerikanska folket.'

Under de avtagande veckorna 2010 fick presidenten en välbehövlig ökning efter ett volatilt år och ett självtillkännagivat 'shellacking' i novembermånadersvalet.kamagra gel  Väntar på Obama i januari: En ekonomi som fortfarande kämpar för att uppnå stadig tillväxt, en kongress som är mer belagd med republikanerna och en mängd GOP-utmanare redo att springa för sitt jobb under 2012.Jul på Hawaii har blivit en familjetradition för Obamas, som spenderade sitt tredje raka år i Kailua. it-south Obama var också tvungen att fördröja sin avresa i december förra året på grund av åtgärder på Capitol Hill, där lagstiftare arbetade fram till julafton för att klara sin underskrift om hälso- och sjukvårdsrevision. https://www.it-south.se Vid den tiden berättade Obama-talesman Bill Burton reportrar som reser till Hawaii med Obama att presidentens jubileum för presskorps skulle 'slappna av och inte förutse några offentliga meddelanden eller nyheter som gör händelser'.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *